Vlieg als een vogel 3

Vlieg als een vogel 3

Te gek! Menig kind en volwassenen hebben zich al als een vogel uitgegeven en zelfs met elkaar gekletst over heel de wereld. Ze hebben rondgevlogen over steden en sneeuwlandschappen e.d.. Prachtige grafische beelden als je door de lucht vliegt. In deel 3 ga je helemaal op in de verschillende vogelsoorten waaruit je kan kiezen en over welke landschap je wilt vliegen. Kies je voor eilanden, sneeuw, stad, of bijv. iets totaal anders?

Met je muis kies je de opties die je wilt. Welke vogel je wilt, of je alleen wilt rondvliegen over de landschappen, of vind je het leuker om tussen andere vogels te vliegen, bestuurd door andere mensen over de hele wereld. Rechtsonder kun je tekst typen om met anderen te kletsen. Je kunt ook de tab toets hiervoor gebruiken en dan je tekst tikken.
Je kunt je ook als een echte vogel inleven… En zelfs op mensen of andere dingen poepen of eieren laten vallen. (gebruik hiervoor de spatiebalk) Pas wel op, want de mensen kunnen je pijn doen. Maar ja, om te kunnen poepen, moet je ook eerst eten, dus zoek ondertussen ook naar eten.
Als je takjes vind, zou dat ook geweldig zijn, want waar voelt een vogel zich beter thuis als in zijn eigen gebouwde nestje?
Vlieg door de lucht met de pijltjes of de wasd toetsen. Pas wel op!!! Er staan ook nog bijv. gebouwen en die springen niet opzij als je er aan komt vliegen. 😉

Veel plezier!

Ga naar Vlieg als een vogel 3

2 reacties op “Vlieg als een vogel 3”

 1. frank strating zegt:

  ik heb eigenlijk een vraag?

  komen de eitjes vanzelf in het nest?
  of moet je op je nest gaan zitten en wachten tot er eitjes komen?
  hoe zit dat nou?

  als jij het antwoord weet zeg dat dan tegen mij

  bedankt alvast!
  veel plezier

 2. jona zegt:

  je je moet op eieren blijven zitten
  oi

Geef een reactie